PORTFOLIO

Studio Broodje helpt je bij de grote en kleine onderdelen van je company branding

UITNODIGING EN PRESENTATIE MATERIAAL VOOR PROMOTIE

Een benoeming to hoogleraar vraagt om een uitnodiging en presentatiemateriaal.

Campagne voor tandartspraktijk in Delft

‘A smile is a curve that sets everything straight’ is een campagne waar je vrolijk van wordt, ontworpen voor een tandartspraktijk in Delft. Met plezier hang je zo’n afsprakenkaartje op de koelkast.

Fotografie en website voor therapeute in Wassenaar

Voor Carla een logo ontwerp gemaakt waar haar tagline ‘harmonie tussen lichaam ziel en geest’ goed uitgebeeld is.  Voor de website zijn foto’s gemaakt in de Wassenaarse duinen met een prachtig kleurenpakket die we hebben doorgevoerd in de website en huisstijl.  

Website en branding voor een zwangerschapsstudio

Studio Vansi biedt zwangerschapsbegeleiding in Den Haag. In samenwerking met Vansi ontwierp ik  het logo en een uitgebreide website. Ook gift-vouchers, flyers en posters in de zelfde stijl.

Portretfotografie voor online portfolio

Een kleine serie foto’s gemaakt voor een profiel foto voor Linked-In en een portfolio website. Een portretfoto hoeft niet in een studio gemaakt te zijn om professioneel over te komen.

Fotografie en opmaak van een online ouderschapscursus

De huisstijl, foto’s, video’s en opmaak die ik voor deze cursus heb ontwikkeld stralen rust en eenheid uit, om de boodschap van Carla en haar visie over natuurlijk ouderschap te ondersteunen.

Logo voor een coaching praktijk

Een logo en icoontjes voor een natuur/wandelcoach in Bilthoven 

Logo en standontwerp voor oogheelkundig leverancier

New Leaf Ophthalmology levert lens-implantaten en medische apparatuur aan oogartsen en ziekenhuizen. Studio Broodje ontwierp het logo en de graphics  voor de website, evenals  het ontwerp van de beurs stand.

Logo, BEWEGWIJZERING EN KUNST voor hotel in Amsterdam

In opdracht van Fusion Interior Group voor een hotel in centrum Amsterdam een logo en bewegwijzering ontworpen en voor de ontbijtzaal een installatie van beschilderde borden gemaakt met het portret van Constantijn Huygens als het uitgangspunt.

campagne voor op maat gemaakte sportbitjes voor een tandartspraktijk

Aan het begin van het nieuwe sportjaar heeft deze tandartspraktijk 

uitnodiging voor een kinderfeest

Een uitnodiging voor een speurtocht in januari. 

Fotografie voor ouderenzorgpraktijk in Haarlem

Foto’s voor een ouderenzorg praktijk in Haarlem met een duidelijke persoonlijke sfeer. De praktijk helpt ouderen op allerlei vlakken zoals verhuizingen, transport, verzorging en een luisterend oor bij een lekker kopje koffie.